Menu
Golfen op meerdere golfbanen / Golfweekend / Noordrijn-Westfalen / Wellness

NIEUW – Golfen in het Sauerland met Wellness!

Golfarrangement in het Sauerland

Overnachten en Wellness in Schmallenberg

Het Sauerland, de toeristische streek is erg geliefd onder Nederlanders omdat het slechts een paar uur rijden van de Nederlandse grens ligt. In Sauerland is er van alles te doen. Zo kunt u gaan wandelen of fietsen door de prachtige heuvels en natuur die het Sauerland u te bieden heeft. Bezoek een van de vele kastelen of zoek een van de skipistes van Winterberg op. U kunt natuurlijk ook gaan golfen met dit golfarrangement in het Sauerland!

Tijdens dit golfarrangement in het Sauerland verblijft u in een hotel gelegen in Schmallenberg. Het hotel biedt een prachtig uitzicht over weilanden en valleien en is een ideaal vertrekpunt voor een verscheidenheid aan activiteiten in elk seizoen. Geniet van de prachtige wandelroutes die direct voor het hotel beginnen, ontspan in de wellnessruimte en laat u ’s avonds in het restaurant verwennen.

Golfarrangement in het Sauerland

Tijdens dit golfarrangement in het Sauerland kunt u een dag onbeperkt golfen bij Golfclub Schmallenberg. Golfclub Schmallenberg is een 27 holes golfbaan. Het is de grootste golfbaan van het Sauerland. Het gebied is razend populair voor vakantiegangers voor Nederlanders. De drie 9-holes banen West, Oost en Noord zijn allemaal verschillend en er zijn dus 3 verschillende luscombinaties mogelijk. De westelijke baan is vrij vlak. Op oost en noord loopt (of rijdt) u door de typische heuvels van het Sauerland. Voor Nederlanders, die vlakke golfbanen gewend zijn, is dit een unieke golfervaring. De zeer interessante holes hebben geweldige uitzichten op het landschap. Twee jaar geleden is de golfbaan verkozen tot de mooiste baan (qua landschap) van Duitsland. De golfbaan heeft meer dan 30 buggy’s, dus u hebt altijd de mogelijkheid om te rijden.

Komt u ook een weekendje langs in het Sauerland? Klik dan HIER voor meer informatie over dit golfarrangement in het Sauerland.

===================

Wilt u al onze golfarrangementen in Duitsland zien? Ga dan naar Golfen in Duitsland!