Menu
Drenthe / Golfweekend

Golfen in Drenthe & Verblijf in de Stad

Verblijf in de stad

Kom golfen in Drenthe en verblijf in een splinternieuw hotel! Het hotel is gelegen midden in het bruisende centrum van Emmen. Met diverse winkeltjes om de hoek, in de nabije omgeving van prachtige natuurgebieden én WILDLANDS Adventure Zoo op loopafstand, is dit de perfecte locatie om heerlijk een paar dagen te vertoeven. In het gastvrije hotel kunt u volledig tot rust komen tijdens een weekendje weg. Het moderne hotel beschikt over comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien en diverse faciliteiten waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken. De perfecte locatie als u het golfen in Drenthe wilt combineren met een bezoek aan de stad!

Tijdens uw verblijf geniet u van een heerlijke 3-gangen shared dining samengesteld door de chef. Daarnaast begint u de dag goed met een uitgebreid ontbijt en krijgt u een lunchpakketje mee voor op de golfbaan.

Golfen in Drenthe

Tijdens uw bezoek aan Emmen gaat u ook langs bij de Drentse Golfclub De Gelpenberg, misschien wel een van de mooiste golfbanen van Noord-Nederland. In Aalden, op ruim 60 hectare Drents landschap, gelegen tussen enorme heidevelden, verrassende waterpartijen, een mooi glooiend landschap en eeuwenoude jeneverbessen, ligt deze prachtige Golfclub. De baan heeft 18 holes en is aangelegd in een omgeving die bestaat uit bos en heide. De golfclub is opgericht in 1970 en is daarmee de oudste golfbaan van Drenthe. De baan is geopend in 1971. De club kent een harmonieus en actief verenigingsleven. De baan ligt op nog geen 20 minuten rijden van het hotel.

Komt u ook golfen in Drenthe? Voor meer informatie over dit arrangement, klik HIER!