Menu
Bijzonder Overnachten / Gelderland / Golfweekend

NIEUW – Golfarrangement in Winterswijk – Verblijf in een luxe vakantievilla

Overnachten in een luxe vakantievilla in de Achterhoek

Gelderland, de grootste provincie in Nederland, heeft zó veel te bieden! Met name de Achterhoek is bij uitstek de regio om te genieten. Iedereen kan hier zijn hart ophalen: natuurliefhebbers, rustzoekers en de mensen die cultuur, geschiedenis, leuke dorpen en mooie steden op waarde weten te schatten. Kom helemaal tot rust en geniet op dit schitterende vakantiepark in de Achterhoek, gelegen in het hart van Nationaal Landschap Winterswijk in de Achterhoek.

Tijdens dit golfarrangement in Winterswijk verblijft u in een luxe vakantievilla. De luxe en comfortabele vakantievilla’s hebben de vorstelijke naam Amalia. Het vakantiepark in de Achterhoek is ruim opgezet, waardoor u direct de rust en ruimte ervaart. Alle vakantiewoningen hebben een royaal terras, zodat u ook ‘thuis’ altijd kunt genieten van de mooie natuur en het goede weer. Met de schuifpui en de hoge ramen voelt u de vrijheid van buiten, met het comfort van binnen. Het (zon)licht krijgt ruim baan, zowel binnen in de even sfeervolle als huiselijke woonkamer als buiten op het heerlijke overdekte terras en in de royale tuin. De ideale plek dus, om heerlijk te ontspannen na uw golfronde!

Golfarrangement in Winterswijk

Tijdens dit golfarrangement in Winterswijk gaat u golfen in Winterswijk bij Golfbaan de Voortwisch. Golfbaan De Voortwisch in Winterswijk ligt op 11 minuten rijden van het vakantiepark en is een bos- en parkbaan. Voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer is het een uitdagende baan. De baan ligt bevindt zich in het Nationaal Landschap Winterswijk. De Winterswijkse golfbaan is bij uitstek dé plek voor iedereen die in rust wil golfen in een groene en historische omgeving en wil genieten van de Achterhoekse gastvrijheid.

Kom genieten van deze Achterhoekse gastvrijheid en ontdek deze prachtige golfbaan in Winterswijk! Voor meer informatie over dit golfarrangement in Winterswijk, klik HIER!