Menu
Bijzonder Overnachten / Duitsland / Golfweekend / Mecklenburg-Voorpommeren

Golfweekend in luxe chalet in Duitsland

Golfweekend in luxe chalet in Duitsland

Op 5 uur rijden vanaf Enschede kunt u zich bij dit schitterende Schlosshotel heerlijk in de watten laten leggen. U verblijft in een luxe Chalet in Duitsland waar u met maximaal 4 personen kunt verblijven. Naast een heerlijk verblijf geniet u van een diner in het bekroonde restaurant en gaat u 18 holes golfen op de top golfbaan WinstonOPEN. Heerlijk golfweekend in luxe chalet in Duitsland!

Verblijf in een luxe chalet voor 4 personen

Op 2 niveaus van in totaal ca. 80m² vindt u op de begane grond een mooie, open woon-eetkamer, een garderobe, berging en een kleine badkamer met toilet. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een doucheruimte met ruime douche en nog een badkamer met toilet. Terras en balkon zijn natuurlijk aanwezig, evenals een eigen parkeerplaats, een wasmachine met wasdroger. De elektrische haard zorgt voor een heel bijzondere flair.

Naast de chalets beschikt het Schlosshotel ook over luxe suites in het 5-sterren schlosshotel en 2-persoonskamers in de 4-sterren residentie.

Golfen op 1 van de mooiste banen van Duitsland

Tijdens dit golfweekend in luxe chalet in Duitsland gaat u golfen op 1 van de mooiste golfbanen van Duitsland, namelijk: WinstonOPEN. De 18-holes WINSTONopen championship course is een uitdagende golfervaring van internationale faam. Met zijn liefdevol gedetailleerde ontwerp, dat op sommige holes het karakter van klassieke golflanden weerspiegelt, de goed verdedigde greens en putting-eigenschappen op professioneel niveau, inspireert het zelfs de meest ervaren golfliefhebbers – en zal het hart zeker sneller doen kloppen.

De golfbaan staat in meerdere lijstjes van top 10 mooiste golfbanen van Duitsland. Een echte aanrader dus!

Wilt u meer weten over dit golfweekend in luxe chalet in Duitsland? Klik dan HIER voor meer informatie!