Menu
België / Golfweekend

Golfgenot in het Belgische Kempen!

Tijdens dit 2-daags golfarrangement in Kempen wordt u uitgedaagd door gevarieerde parcours, die zich uitstrekken over een gevarieerd terrein met bossen en zachte heuvels. Met uitdagingen als heidepartijen en waterhindernissen vindt de amateurgolfer hier makkelijk zijn weg naar de grote, snelle greens. Het hotel, gelegen aan de golfbaan, staat bekend om zijn hedendaagse comfort. Een ideaal verblijf dus!

Golfbaan Spiegelven

De uitdagende baan maakt de route van amateur naar professional voor menig golfspeler makkelijker. Voor de ervaren en professionele golfers is deze baan een waar speelparadijs, waar men verschillende slagen in kan zetten. Golfers van elk niveau kunnen genieten van de 18-holes golfbaan, of dat nou is om snel te groeien of om uw kwaliteiten te laten zien.  Na het golfen kunt u een drankje doen op het terras en genieten van het indrukwekkende uitzicht. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel!

Hotel

Dus uitstekende hotel, gelegen in het Limburgse Kempen in België, is gebouwd in de Engelse cottagestijl in de late jaren ’80. Moderne comfort is wat het hotel belangrijk vindt, dus thuis voelen zult u zeker. Er zijn tal van mogelijkheden wat er voor zorgt dat u even nergens aan hoeft te denken, zoals ontspannen bij de open haard en genieten van een drankje in de bar. Na de nachtrust staat het hotelpersoneel voor u klaar om een uitgebreid en gezond ontbijtbuffer te serveren.

Het hotel beschikt over twee overheerlijke restaurants die worden geprezen om zijn gastvrijheid. Restaurant Moonstone biedt u seizoensgebonden ingrediënten aan uit de verfijnde Belgische en Franse Keuken. Restaurant De Kristalijn biedt het hele jaar door een klassiek menu aan met moderne accenten in een steeds wisselende omgeving.

Omgeving

Dit gastvrije hotel, dat zich bevindt als één van de voornaamste toegangspoorten tot het Nationaal Park Hoge Kempen, is een plek waar men zich comfortabel kan nestelen. De omgeving biedt talloze mogelijkheden voor natuurexcursies, fietsavonturen en momenten van complete ontspanning te midden van de onaangetaste natuur.

Daarnaast ligt het hotel op slecht een half uur rijden van Maastricht, waar ook een aantal unieke bezienswaardigheden te vinden zijn, zoals het Waterpoortje en het Stadspark. Een uitstekend golfarrangement in België, dat zich bevindt nabij de grens met Nederland.

Het geeft aan dat er een uitstekend golfarrangement in Kempen beschikbaar is, dat zich bevindt nabij de grens met Nederland.

Hoe belangrijk is de juiste golfclub nou echt? Neem HIER een kijkje!