Menu
Bijzonder Overnachten / Gelderland / Golfen op meerdere golfbanen / Golfweekend

REVIEW – Golfarrangement in Lochem

Overnachten in Hanzestad Lochem

Een nachtje weg in het schitterende hanzestad Lochem. U overnacht tijdens dit golfarrangement in Lochem in een monumentaal pand dat is gebouwd in 1870. Het hotel bevindt zich aan de voet van de Lochemse berg wat zorgt voor leuke fiets- en wandel routes.

Het monumentale pand is gebouwd in 1870. Gelegen te midden van lommerrijke velden, bossen en vennen en op circa 2 kilometer van het gezellige stadscentrum van Lochem. Het boetiek hotel is het beste alternatief voor thuis; zowel voor zakelijke als voor toeristische verblijven. Het hotel biedt een breed scala aan mogelijkheden. Vanuit het hotel kunt u heerlijk fietsen of wandelen en geniet u van de lommerijke velden, beken en vennen. In het hotel kunt u fietsen huren maar u kunt uiteraard ook uw eigen fietsen meenemen en deze in de overdekte fietsenstalling met oplaadpunten stallen.

Na een wandeling of fietstocht kunt u in het hotel heerlijk eten in het restaurant of de informele brasserie. Ook kunt u lekker even een drankje doen in de hotelbar aan de leestafel of even relaxen in de sfeervolle lounge. Bij mooi weer kunt u genieten buiten op het terras. Verder beschikt het hotel over voldoende gratis parkeerplaatsen en is er gratis wifi in het hotel. Wilt u even lekker relaxen neem dan een duik in het verwenzwembad met sauna of wilt u juist even lekker zweten maak dan gebruik van de sportruimte!

Golfen bij ’t Zelle

Tijdens dit golfarrangement in Lochem gat u 18 holes golfen bij golfbaan ’t Zelle in Hengelo, Gelderland. Het schitterende golfcomplex ’t Zelle beschikt over verschillende uitdagende wedstrijdbanen. Ze beschikken over 18 holes en 2 golfbanen. ’t Zelle is opgericht in 1992. Het is een mix van een park-, heide en een uitdagende bosbaan. Het is een er groen, goed en gastvrij. Een echte parel in de Achterhoek.

Meer informatie over dit golfarrangement in Lochem? Klik HIER!

“Geweldige 2 dagen gehad, prachtig arrangement. Gestart op de Keppelse, door jullie erbij gezocht en daarna na het geweldige hotel Bonaparte, met een geweldig vriendelijke bediening en weten hoe ze met een grotere groep moeten omgaan. Heel goed eten daar, evenals een zeer goed ontbijt. De tweede dag gespeeld op ’t Zelle, prachtige baan die vast in het arrangement zit, ook weer erg gastvrij met een uitgebreide uitleg van de marshall over de layout van de baan. Nog gezellig nageborreld daar. Heel goed geregeld door jullie en ik zal jullie zeker aanbevelen aan degene die ons uitje volgend jaar mag organiseren. Dank. Joop