Menu
Duitsland / Golfen op meerdere golfbanen / Golfvakantie / Mecklenburg-Voorpommeren / Wellness

Golfvakantie aan de Oostzee – Onbeperkt golfen

Golfvakantie aan de Oostzee

In het prachtige Mecklenburg-Voor-Pommeren, de favoriete vakantiebestemming van Duitsers, bevindt zich Golfpark Strelasund. Sinds 2006 geopend en sindsdien gerund door dezelfde familie. Het golfpark biedt u twee 18-holes golfbanen met alle gewenste voorzieningen. Vanuit het resort loopt u zo de golfbaan op.

Tijdens deze golfvakantie aan de Oostzee verblijft u in een van de 46 hotelkamers. Het resort is daarnaast met een spa, een restaurant en een bar van alle gemakken voorzien. Met twee prachtige 18 holes golfbanen en ruime oefenfaciliteiten komt de golfer niks tekort!

U kunt 4 dagen onbeperkt golfen op twee 18 holes golfbanen

Het golfpark staat geheel in het teken van de regio en dat ziet u dan ook terug in het hotel, op de kamers, in het restaurant, in de spa maar ook op beide golfbanen.

De 18 holes van de wedstrijdbaan “Mecklenburg-Vorpommern” (PAR 72) weerspiegelen typische delen en landschappen van Mecklenburg-Voor-Pommeren. Dus het spelen van de baan wordt een kleine reis door Mecklenburg-Voor-Pommeren. Zachte heuvels, ruime greens en fraai vormgegeven waterhindernissen bepalen het imago van de golfbaan, die is ontworpen door de bekende golfbaanarchitect David Krause. U eindigt uw rondje golf direct naast het ruime clubhuisterras op wat waarschijnlijk de mooiste 18e hole van de regio is, ons eilandgroene “Rügen” met een replica van de beroemde krijtrotsen.

De 18 holes Strelasund-Island Course (PAR 71) is vernoemd naar de eilanden en schiereilanden van de Strelasund en de aangrenzende wateren. De Strelasund is een inham van de Oostzee die het eiland Rügen scheidt van het vasteland. Individueel ontworpen greens maken het spelen een ervaring. Potbunkers, grote en sterk gegolfde greens, en drie grote waterhindernissen met een prachtige eilandgreen zijn de belangrijkste kenmerken van de baan, naast de oude bomen. De baan is ideaal voor beginners, professionals kunnen vooral hun precieze spel in de ronde verbeteren.

Komt u ook eens golfen in de deelstaat Mecklenburg-Voor-Pommeren? Klik dan HIER voor meer informatie.

======================

Wilt u al onze golfarrangementen in Duitsland zien? Ga dan naar Golfen in Duitsland!