Menu
Duitsland / Golfweekend

Overnachting én golf in Bad Wimpfen

Geniet van dit ontspannen golfverblijf in een schitterend hotel in Bad Wimpfen, wat ideaal is gelegen in het hart van de grotere regio’s Stuttgart en Rijn-Neckar. Tijdens uw verblijf heeft u de mogelijkheid om te golfen op een golfbaan die zich op slechts 10 minuten rijden van het hotel bevindt. Uw verblijf biedt een prachtig uitzicht over de historische binnenstad. Kortom, een perfecte gelegenheid om te ontspannen, te golfen en te genieten van een mooie omgeving.

Hotel

Dit prachtige hotel in Bad Wimpfen, gevestigd in Duitsland, biedt meer dan alleen een plek om te verblijven; het biedt een warm welkom en gevoel van thuis. Het hotel belooft een attente en oprechte service.

Het hotel beschikt over een twee restaurant, een restaurantterras, een fitnessruimte, een sauna en een eigen ondergrondse parkeergarage met oplaadpunt voor elektrische auto’s en e-bikes.

De locatie is ook ideaal geschikt voor fietsliefhebbers. De locatie is nabij het Neckerdal-fietspad. Bovendien zijn diverse golfbanen, zoals Bad Rappenau (op 6 km afstand), Schloss Liebenstein (op 27 km afstand) en Sinsheim-Buchenauerhof (op 26 km afstand), gemakkelijk bereikbaar vanaf het hotel.

Indien u er naast golf op uit wilt voor ontspanning, is deze plek ook zeker geschikt. Het hotel bevindt zicht op een steenworp afstand van de Thermen & Badewelt Sinsheim.

Restaurant in hotel

Het hotel beschikt over meerdere restaurants waar u dagelijks kunt genieten van lokale gerechten. Restaurant Staufers biedt u lokaal-regionale, modern bereide gerechten.

Restaurant Schlotzer-kamer beschikt over een rustieke keuken waar de focus ligt op typische Duitse gerechten. Liever alleen een drankje? Drink gerust een glas wijn in de gezellige sfeer van het restaurant.

Restaurants bieden u de mogelijkheid om buiten te dineren. Hier wordt gelachen, gegrild en feest gevierd. Het terras bevindt zich in het hart van het hotelcomplex. Denk hierbij aan een verfijnd 4-gangen diner. Het terras is geopend voor zowel hotelgasten als dagjesmensen.

Golfbaan in Rappenau

Golfbaan Bad Rappenau biedt een uitdagende, maar eerlijke ervaring, geschikt voor zowel ervaren golfers met een lage handicap als beginners.

De 18-holes championship course is relatief nieuw. De baan is gelegen in heuvelachtige omgeving van de Kraichgau. Vanaf meerdere tees heeft u schitterende panoramische uitzichten van het Neckerdal tot aan de Löwenstein-bergen. De hellingen maken dat het een uitdagende golfbaan is.

Hole 9 is toch wel het pareltje van de golfbaan. De hole beschikt over een par 3 met een afslag van 130 meter over het meer, direct voor een schilderachtig vakwerkhuis en een terras. Veel greens zijn strategisch geplaatst en verdedigd door zandbunkers. Dit vereist de nodige precisie, zelfs voor ‘long hitters’.

Benieuwd naar de invloed van social media in de golfsport? Lees het hier!